Een geschenk voor jezelf, waarin je mag ontspannen en ontvangen, helen en transformeren

Prive healing ceremonies op Ibiza

Badderen in hoge frequenties..

Een healing ceremonie is een prachtige helende liefdevolle reis waarin de zintuigen worden geprikkeld. Je mag badderen in hoge frequenties, om los te laten en op te laden, te helen en te transformeren.

De ceremonie bestaat uit een gedeelte diepe clearing van het fysieke lichaam en het energetische veld. Waarin oude emoties, ballast en blokkades worden verwijderd. 

Daarna stromen we door in het healings gedeelte, waarin je hoge energien en heling ontvangt.

Een prachtige ceremonie vol liefde, inzichten en zachtheid.

Aankomende healing ceremonies Ibiza & Nederland

18 april in Breda (NL)

Diepe clearing + healings Transmissie

Met de Cherubijnen en Serafijnen (Hoogste Engelen)

In deze ceremonie ontvang je in het eerste gedeelte een diepe clearing van je energieveld. Oude emoties, blokkades en ballast worden verwijderd en je chakra’s worden in balans gebracht. Je mag loslaten wat je niet meer dient, om ruimte te maken voor JOU🤍

Na een moment van integratie, delen, thee en chocolade stromen we door naar het tweede gedeelte van de ceremonie. Hierin ontvang je een prachtige transmissie van de Cherubijnen en Serafijnen. Je zal badderen in hoge frequenties.

Je ontvangt lightcodes, downloads, activaties en diepe healing in je volledige multidimensionale veld. Zodat jij je authentieke zelf volledig gaat belichamen en je prachtige licht volledig de wereld in laat schijnen.

Ik kijk er ontzettend naar uit 🤍

Liefs, Yvette

Datum: Donderdag 18 april
Tijd: 16.30 - 18.00
Locatie: Zuiderlicht, Breda
Kosten: €50,- (btw vrijgesteld)

Je kan je ticket(s) boeken door mij een DM te sturen via Instagram @yvettejaminon, of een mail te sturen naar yvette@she-creates.nl

Start typing to see products you are looking for.
Shop