Een prachtig online groepsprogramma, waarin je wordt begeleid in jouw spirituele en persoonlijke ontwaking. Zodat jij je gaat herinneren wie je in Essentie bent. Pure liefde en licht, voorbij alle lagen van de identiteit en rollen heen.

Want het is tijd, tijd om jouw Essentie te herinneren

In The Awakening Experience word je je bewust van blokkades, overtuigingen en patronen. Pijnen, onzekerheden en angsten zullen je niet langer in de weg staan om in jouw prachtige licht te stappen.

Want wanneer jij in je licht staat ben je een bron van liefde. Je erkent je prachtige zelf en straalt dit uit naar de wereld om je heen. Je durft in je volledige expressie te staan, jezelf volledig te laten zien, vanuit liefde, met al je gifts en talenten. Waardoor je je vrij voelt en het leven vrij door je heen kan stromen.

Door middel van bewustwording, healing sessies en transmissies (activaties, meditaties, visualisaties) gaan we deze nieuwe paden openen en groeien naar jouw next level. In wekelijkse groep sessies en maandelijkse 1 op 1 sessies.

Dit groepsprogramma is iets voor jou als je:

 • Klaar bent voor de next level in je leven, die upgrade waar je naar verlangt.
 • Er klaar voor bent om te groeien en weer nieuwe wegen binnenin jezelf wilt ontdekken.
 • Wilt leren om op de wijsheid van je hart te vertrouwen.
 • Overtuigingen, angsten en pijnen wilt loslaten.
 • Weer een laagje dieper wilt in je persoonlijke ontwikkeling.

(Met verdieping op thema’s als eigenliefde, vergeving, compassie, acceptatie, loslaten en overgave).

 • Je spirituele gaven wilt openen en ontwikkelen.
 • Je wilt verbinden met je gifts en talenten.
 • Je zelfverzekerd en in je kracht wilt voelen.
 • Je vrijer, vreugdevoller en gelukkiger wil voelen, in diepe verbinding met jezelf.
 • Je uniekheid wil omarmen en klaar bent om te stralen.
 • Klaar bent voor meer verdieping

Bovenal is het belangrijk dat je een open mind en een open hart hebt om deel te nemen aan dit groepsprogramma. Zodat jij kan ontwaken in jouw next level in spiritualiteit en bewustzijn.

Een aantal mooie woorden van klanten..

– Dankjewel voor de intens diepe heling, een life changing ervaring die me dichter bij mijn pure essentie heeft gebracht –

Ik voel me mega sterk en dankbaar! Ik ben ook nog zo in de wolken van het woord ‘kinderboeken’ dat bij jou doorkwam. Ik heb de eerste stappen voor mijn eigen illustratie-bedrijfje gemaakt –

– Wat een shifts, wat een herkenning, wat een rust, wat een zelfvertrouwen, wat een samensmelting en wat een kracht heeft het opgeleverd –

– Het heeft me gegeven wat ik zocht.. nml innerlijke rust, energie, healing en boordevol nieuwe inspiratie –

– Het heeft me helderheid gebracht over mijn missie en een diep gevoel aarding en innerlijke kracht –

Het programma brengt je naar een gevoel van vervulling, voldoening, een diepe eigenliefde, vreugde en vertrouwen. Waarin je makkelijker kan gaan shiften van ik-bewustzijn naar zijns-bewustzijn, van ik gevoel naar wij gevoel. Waarin je hart volgen en in je licht staan je nieuwe realiteit wordt. Je grenzen voelen en aangeven je gemakkelijker af gaat.

Je kennis over spiritualiteit wordt naar een nieuw level getild. Je zal je meer verbonden voelen met de andere dimensies, jouw Gidsen, Engelen, het Universum en ga zo maar door. Je paranormale gaves zullen meer ontwaken. Denkend aan helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend. Je zal leren om door de illusies heen te zien, zodat jij nog meer in je eigen waarheid gaat staan. Vanuit liefde en verbondenheid.

The Awakening Experience zal je verder laten ontwaken in je eigen licht. En om daar te komen gaan we door de lagen van de persoonlijkheid / identiteit heen, om heling te brengen. Zodat jij uitkomt bij je pure zijn. De pure onvoorwaardelijke liefde die je bent.

Inhoud online groepsprogramma

Duur: 12 weken
2x per week live groep sessies.
Met uitzondering van week 3, 7 en 11 In deze weken ontvang je 1 live groep sessie.

Waarvan 1x per week groepssessie en
1x per week Q&A + transmissie (clearing – healing – activatie – visualisatie – initiatie)

In totaal zijn er 21 groep sessies. Na elke groep sessie ontvang je de replay in je mail.

Daarnaast ontvang je 1x per 4 weken een privé healing sessie van 1,5 uur (3 in totaal).

Voor extra persoonlijke aandacht, waarin jij naast de prachtige groep sessies nog dieper mag helen en transformeren.

Naast nieuwe kennis en inzichten die je verkrijgt tijdens de sessies, waardoor je bewustzijn zal vergroten, leer je ook praktische tools en tips om mee te nemen in je dagelijks leven.

Investering:

Eénmalig première aanbod van

€ 1199

Voor € 999,- 

Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan ook.

Je betaalt dan in 3 termijnen
€ 333,- per termijn.

Want het is tijd, tijd om jouw Essentie te herinneren

Voel jij dat het jouw tijd is om te ontwaken in jouw licht en je bewustzijn te vergroten? Dan is The Awakening Experience voor jou. Er wachten prachtige transformaties op je die je naar jouw pure Essentie zullen brengen.

De deur staat voor je open en je bent welkom om samen met 11 andere prachtige vrouwen in de next level van spirituele ontwaking en bewustzijn te stappen.

Ik kijk er naar uit om je te begeleiden in een ruimte vol liefde, vertrouwen en support. En niet te vergeten met heel veel humor, dansjes, luchtigheid en plezier.

Liefs, Yvette

Om deel te nemen aan het groepsprogramma nodig ik je uit voor een match call, om elkaar te leren kennen en te kijken of dit programma de beste fit voor jou is.

De match call kan je boeken door mij een whatsapp te sturen naar 0034-646348366 (Let op Spaans nummer, vergeet de +34 niet)

Of door een DM te sturen via Instagram @yvettejaminon