She Creates

Explosive Orgasmic Touch


Mijn hele “Zijn” voelt Orgasmisch, in volledige extase

Volledig aanwezig in het moment, helder en gefocust

 

22-02-2022 was een prachtige portaal dag. De frequentie was ontzettend hoog, de zon scheen en de lucht was helder blauw. Terwijl ik in mijn auto naar de stad reed werd ik daar ineens out of the blue intens geraakt door een nummer op de radio en daar was het, de “Explosive Orgasmic Touch”.

Wanneer een nummer zo diep binnen komt en al je cellen laat tintelen, je hele wezen in een orgasmische staat raakt, voorbij alle zintuigen, voorbij jouw zijn. Een op-lossing met alles in en om je heen.

Ik voel de energie stromen, alles is liefde-, vreugde, seks. Way beyond.. het is een ervaring zoveel dieper, volledig open en ontvankelijk in verbinding met het Universum/God/The Divine. Niet buiten mij, maar binnen in mij. De creatie kracht is in mij, ik ben dit en dit is alles. Er is geen identiteit, het gaat voorbij de persoonlijkheid. Het is één met de Divine. In deze ruimte is alles mogelijk. Ik voel de magie en de creatie kracht en in dit moment in deze fractie openbaard zich een realiteit die ontstaat vanuit mijn hoogste wezen, mijn hoogste potentieel. Een realiteit vanuit een andere parallelle dimensie, zie het als toekomst. Die zich in mijn bewuste realiteit wilt manifesteren. Een uitnodiging om mijn hoogste potentieel te leven, te belichamen. Een diep weten ontwaakt, volledig in alignment.

Ik weet waarom ik hier op aarde ben en wat mijn Zielsmissie is. Mensen aanraken met mijn ziel, ze laten herinneren wie we werkelijk zijn. Ze de extase te laten voelen, de vreugde en sensualiteit aan te raken. Ze nieuwsgierig te laten maken en uit te nodigen in een wereld vol magie en orgasmische energie, wat dat zijn we. Iedereen bezit het goud, wij zijn het goud. We kunnen alles creëren en manifesteren vanuit een bron zo oneindig en magisch dat zelfs je grootste fantasieën nog maar een kleine glimp is van wat er allemaal mogelijk is. Ik neem je mee in een wereld waar je word uitgenodigd om de schatten binnen jezelf aan te nemen en te openen.

Met passie deel ik je mijn wijsheden opgedaan door de ervaringen van het aardse leven en daarbuiten, gechannelde wijsheden vanuit mijn Essentie, Galactische wezens en The Divine.

 

Open je zintuigen way beyond en ervaar "Pure Essence"