She Creates

Es Vedra – Wat hoogtevrees mij liet zien

 

Wanneer het weer tijd is om naar Es Vedra te gaan voel ik het in heel mijn zijn, Ze roept me dan als het ware. Zo ook vandaag. Op zo’n moment maak ik bewust ruimte om naar Es Vedra toe te gaan, omdat ik weet dat er iets voor me op te halen valt, een download/upgrade/inzicht die in dat moment een grote waarde bezit.

Toen ik nog thuis was stemde ik me af op haar energie en voelde, het is tijd om mijn hoogtevrees onder ogen te komen. Ik kan me niet herinneren dat ik hier als kind last van had, maar de laatste jaren begon deze angst steeds een beetje groter te worden.

Ik ga naar een rustige plek van waaruit ik Es Vedra goed kan zien en loop naar de rand van de rots toe, 2 meter verder is de afgrond en ik begin me niet lekker te voelen, duizelig, het gevoel er naar toe te worden getrokken en het idee dat ik er vanaf ga vallen, een heel naar gevoel.

Ik ga op veilige afstand zitten en verbind me bewust met Es Vedra. Al snel beland ik in een diepe trance. Nadat er allerlei downloads binnen komen en ik me diep verbonden voel met mijzelf, word ik uitgenodigd om met mijn astrale lichaam bij de afgrond te gaan staan.

Ik ga er staan, spring er van af en vlieg weg

Als een adelaar. Ik voel in dat moment een intens diep vertrouwen en ben vrij. Het inzicht komt binnen; ik kan op het leven rekenen, er word voor me gezorgd. Ik mag letterlijk in nog diepere overgave en vertrouwen. Ik voel in dat moment dat er iets is verander in me.

Ik kom weer terug naar mijn fysieke lichaam en voel intuïtief dat ik wil gaan liggen. Ik ga liggen met mijn voeten bij de rand van de afgrond, richting Es Vedra. Mijn lichaam moet weer even wennen aan de nieuwe houding maar kan weer ontspannen en geef me over. Het enige wat ik doe is “zijn” en het moment volledig in me opnemen.

Na enkele minuten word ik uitgenodigd om met mijn benen over de rand te gaan zitten. Even voel ik de spanning opbouwen wanneer ik naar beneden kijk maar kan weer terug naar de verbinding binnen in mijzelf en vertrouw. Yes tijd om te gaan staan, zo’n 30 centimeter van de rand vandaan.

En toen gebeurde het ineens, ik besef me dat ik me volledig mag verankeren binnen in mijzelf, niets of niemand kan me dan uit balans brengen, ook niet mijn eigen mind, of de wind die ik op dit moment voeld. Ik adem en voel ineens de shift, een diepe verankering in mijn lichaam, alsof ik een verdieping lager zak. Ik voel me stevig en geaard, dicht bij mezelf. Ik sta hier echt.

“Ik belichaam mijzelf volledig”

Ik voel me verankerd in mijzelf, een diep vertrouwen komt terug en ik voel me herboren, geshift en niet meer bang. Ik draai me om en begin te gillen en dansen!! Yess wat een prachtige bewustwording, deze shift helpt mij letterlijk om dichter bij mijzelf te blijven in het leven.

Wat een diepe betekenis van zo’n mooie les. Ik voel dankbaarheid voor de spiegel die het leven me geeft. Me volledig bewust van de liefde die verborgen ligt in de lessen die we ontvangen. Ons leven bezit dagelijks zulke pareltjes, de vraag is alleen durf je ze te zien.

De hoogtevrees is een metafoor geweest om dieper te vertrouwen, dieper te vertrouwen in en op mijzelf, in en op het leven. Dicht bij mijzelf te blijven. Je mag in volledige overgave gaan en de controle loslaten. Dat er voor je word gezorgd. Je word opgevangen en gedragen door het leven en het Universum.

Ow yesss wat een juice! Ik voel me diep gelukkig en vol dankbaarheid. Ik bedank haar met mijn hele zijn voor alle inzichten die ik heb mogen ontvangen, haar liefde.

Ik blijf nog een poosje na genieten en ga dan met een vol hart en een verandering in bewustzijn terug naar huis.

 

“De liefde die verborgen ligt in de lessen die we ontvangen”