She Creates

Let’s talk about being and feeling sexy

Wat is er mis met Sexy zijn? Je Sexy voelen? Gewoon Sexy!

Wie heeft besloten wat sexy is?Geen kleren aan, veel kleren aan? En het belangrijkste, wie heeft besloten of je wel of niet sexy mag zijn?! Zijn er voorwaarden om sexy te zijn? Vragen die opkomen als het gaat om je sexy voelen/kleden/uiten in welke vorm dan ook:

Wil ze gezien worden? Dat is niet het doel of de intentie. In wezen wil iedereen gezien worden. En zij mag ook gezien worden. Laat jezelf zien, je mag groots stralen!

Wil ze aandacht? Dat is niet het doel of de intentie. Dat het erbij hoort en zij daar ook van mag genieten (als ze dat wil), hoe heerlijk is dat!

Hangt haar eigenwaarde daar vanaf? Nee, eigenwaarde komt van binnenuit en is in de loop der jaren gegroeid omdat ze haar onzekerheden onder ogen heeft gezien (nog steeds onder ogen ziet) en van zichzelf is gaan houden.

Dus wat is er mis met sexy zijn/voelen?! 

En wat is er mis met borsten en billen? Helemaal niets, je bent zo vrij om jezelf uit te drukken zoals je wilt zijn. Al is het in een hotpants of een jurk, of wat dan ook, het is helemaal prima. Zolang jij je er maar goed in voelt, dat is het enige dat telt. Je hebt geen toestemming nodig van iemand anders dan van jezelf!

Side note: Je sexy voelen of zijn heeft meestal niets met seks te maken! Vanuit mijn perceptie heeft het ook niets te maken met de kleren die we dragen, het is een gevoel van binnenuit, dat zich manifesteert in uiterlijk, kleding... Het is een innerlijke kracht, een zelfvertrouwen dat een vrouw voelt. Ze staat in haar kracht!! Ze belichaamt zichzelf volledig!

Ik nodig je uit om de geprogrammeerde geest los te laten met oude overtuigingen en gedachten over het uitdrukken van je sexy kant. En je open te stellen voor een nieuwe manier van kijken naar SEXY zijn/voelen‼️

Yess embody your Sexiness!!