She Creates

Ibiza here I come

 

Soms (meestal) weet ik niet waarom mijn hart wil dat ik een bepaalde kant op ga, dit is ook zo met Ibiza. Zonder dat ik ooit op Ibiza ben geweest voelde ik in mei 2021, als een tinteling door mijn hele lijf, een roeping vanuit mijn Essentie; het is tijd dat ik  naar Ibiza ga verhuizen. Ik weet gewoon dat ik moet gaan, het is zo'n diep gevoel, een innerlijk weten die voorbij de mind gaat. Omdat ik diep op mijn ziel en het universum vertrouw, volg ik geblinddoekt. Want wanneer ik in alignement ben, hoef ik de waarom’s en hoe’s niet te weten.

Natuurlijk ben ik ook een mens en zeker in het begin kwam soms het ego voorbij. In deze staat (de wereld van de mind) wilde ik het idee controleren en was er een enkele keer een overweldigend gevoel. En dat is ook helemaal oke. Voor mij is er dan maar één oplossing en dat is voelen, voelen, voelen. Me diep in mijn lichaam verankeren, aarden en me overgeven aan wat er is. Vanuit daar ontstaat er weer ruimte om vanuit de essentie waar te nemen en te vertrouwen.

Het leven is zo'n mooi avontuur. Volledig vertrouwen op je hart, je hoogste potentieel. Vertrouwen op het leven, dat zich precies zo ontvouwd zoals het zou hoort zijn, vol bliss, liefde, vreugde en sensualiteit.

Het leven heeft me geleerd om me over te geven, achterover te leunen, te vertrouwen en te genieten van de reis. Maar dan ook echt diep te genieten, want wauww wat bezitten we over een schat aan goud. En ook al weten we soms niet waar we naar toe gaan, we hoeven alleen maar te vertrouwen op ons hart.

Wat heb jij nodig om je hart te volgen? Durf je te vertrouwen op de hogere intelligentie van het Universum?

 

“Blindfolded trusting your heart”